Hämta eller få hemleverans | Öppet köp 30 dagar
Hämta eller få hemleverans | Öppet köp 30 dagar

Möjlighet till hemleverans, hämta hos ombud eller i butik. Hemleverans till dörr, tomtgräns eller med inbärning.

Galaxy Buds Pro

SM-R190NZSAEUB

  • Intelligent aktiv brusreducering
  • Bas- och diskanthögtalare för optimal ljudkvalitet
  • Design för överlägsen samtalskvalitet

Välj färg

Färg :
Galaxy Buds Pro

Galaxy Buds Pro earbuds in Phantom Violet floating above their charging case.

Säg hej till
Galaxy Buds Pro

True wireless hörlurar med avancerad teknologi som får ljudet att låta bättre och mer uppslukande än någonsin. Växla mellan att släppa in ljud från din omgivning eller stänga det ute helt. Ljud är en upplevelse – Galaxy Buds Pro låter dig styra den.

rutnät. Det finns 3 Phantom Black, 3 Phantom Violet och 3 Phantom Silver. Varje fodral öppnas en i taget för att visa öronsnäckorna inuti fodralet. Det zoomar in på Phantom Violet-fodralet mitt i gallret och det snurrar när det zoomar in tills det försvinner.

INTELLIGENT ANC

Stäng ljud ute,
släpp in samtal

INTELLIGENT ANC

A woman wearing Galaxy Buds Pro. She is dancing and clearly enjoying the music she's listening to.

Brusreducering i dina händer

Aktiv brusreducering (ANC) i Galaxy Buds Pro stänger ute 99% av omgivningens ljud. De invändiga och utvändiga mikrofonerna mäter allt ljud i realtid. Välj ANC-läge för att stänga ute ljud du inte vill höra. Ställ in på High på till exempel en buss, eller använd Low när du är på ett stilla café – och låt volymen vara oförändrad. 1, 2

*Galaxy Buds Pro är kompatibel med mobiler och tablets med Android 7.0 eller senare och mer än 1,5 GB RAM.

Aktiv brusreducering (ANC) på Galaxy Buds Pro minskar externt bakgrundsbrus med upp till 99%, enligt UL-verifiering.

Tips: välj rätt öronproppar för optimal ANC-prestanda

Höger öronsnäcka av Galaxy Buds Pro i Phantom Violet, sett från sidan för att visa storleken på den medelstora öronspetsen. En liten öronspets och en stor öronspets syns på vardera sidan om öronsnäckan.

  • Liten
  • Medium
  • Stor
A woman wearing Galaxy Buds Pro in a cafe, speaking with someone in front of her with Voice Detect. It zooms in on only her to represent Ambient Sound.

Konversationsläge

Voice Detect byter blixtsnabbt från brusreducering till omgivningsljud när den hör din röst. Om du till exmpel är på ett café och har ANC igång för att slippa omgivningens ljud så stängs det av när du pratar med baristan. Hörlurarna dämpar ljudet för att du ska kunna ha ett samtal, även om du använder Ambient Mode eller har ANC avstängt, genom att sänka musiken och rikta mikrofonens uppmärksamheten mot den person du pratar med. 3, 4

Ambient ljud

innebär att du kan låta dina hörlurar sitta kvar när du deltar i ett samtal. Med en intelligent algoritm, som höjer volymen på din omgivning i fyra steg, har du alltid perfekt volym och missar aldrig något i en konversation. 5
A woman wearing Galaxy Buds Pro, throwing her head back and smiling.

PROFFSLJUD

En professionell
ljudstudio i ditt öra

2-vägs högtalare med större element

för balanserat ljud och bred frekvensrespons

  • 11mm bashögtalare för full bas
  • 6,5 mm diskant
    för silkeslen diskant, rent ljud och en bred ljudscen.
Luftventil

Minskar inneslutning för rymligt ljud

Inre mikrofon
Hög SNR-mikrofon

för att tydligt ta upp användarens röst

Dual-mikrofon

för överlägsen
prestanda

Röstupptagning
Mikrofonnät och kammare

reducerar störande ljud från omgivningen.

UPPSLUKANDE LJUD

Tappa tiden med riktigt bra ljud

Från högsta diskant till djupaste bas – musiken låter alltid fantastiskt tack vare de specialbyggda 2-vägs högtalarna med ljud från AKG. Galaxy Buds Pro levererar de mest uppslukande ljudupplevelserna, oavsett om du lyssnar på din senaste favoritlåt eller på en ljudbok för att planera din nästa roadtrip.

* Ljud från AKG på Galaxy Buds Pro har tilldelats Harman-certifieringen med ett utmärkt betyg.

Samtal som du aldrig har upplevt dem förut.

Trådlösa hörlurar, med högsta kvalitet, innebär att du får mindre brus och bättre ljud i dina samtal, både hemma och ute på språng. Med tre inbyggda mikrofoner blir varje ord kristallkart. Designen med låg profil och det smarta vindskyddet tar bort ljud från vind när du är i ett samtal.

* Resultaten baseras på Samsungs interna laboratorietester under förutsättning av POLQA, ett globalt standardiserat test för samtalskvalitet.

LÄS MER
Jobba hemifrån
Ställ in ditt hemmakontor var som helst. Mikrofonerna levererar strålformningsteknik för att bara ta upp din röst - så att du kan bidra utan att dina kollegor hör andra i huset.
Gå en promenad
Galaxy Buds Pro är speciellt konstruerade för att förvisa ljud från vindbyar, så du behöver inte höja rösten för att höras vid samtal under blåsiga dagar.

360 LJUD

Galaxy Buds Pro-hörlurar i Phantom Black, flytande i rymden för att demonstrera det tredimensionella ljudet från 360 Audio.

Ljud som tar dig
närmare

Hamna i centrum med 360 audio. Dolby Head Tracking-teknologin™ gör att dina Galaxy Buds Pro placerar dig mitt i en av dina favoritvideor, filmer eller TV-program. Rörelsesensorerna tolkar ljudets riktning när du rör på dig och får ljudet att bli mer realistiskt än någonsin. Och om du tittar på något med Dolby Atmos® hör du varje detalj med oövertäffad skärpa och får en magisk upplevelse.6

BEKVÄMLIGHET

En värld av
harmoni

AUTO SWITCH

En Galaxy-smartphone och Galaxy Buds Pro i Phantom Violet i laddningsfodralet. Smarttelefonen har Music UI på skärmen. En Galaxy-surfplatta glider in med en grafisk bakgrundsbild på skärmen. Ett videosamtal tas emot på surfplattan och anslutningen av öronsnäckorna växlar direkt mellan surfplattan och telefonen för att demonstrera automatisk växling. Smarttelefonen säger att Bens Galaxy Buds Pro har bytt till Galaxy Tab. På surfplattan står Bens Galaxy Buds Pro Connected automatiskt.

Byt utan att tänka

Auto Switch på Galaxy Buds Pro vet vad som är viktigast. Om du tittar på film på din tablet och samtidigt får ett samtal på din telefon växlar de automatiskt över till telefonen, för att sedan byta tillbaka när du har lagt på. Och du har inte gjort något för att det ska hända – det bara händer.7, 8

VAKNA MED BIXBY

Din smarta assistent,
som alltid är redo.

"Hur är vädret idag?"

"Det är soligt just nu"

"Hur mycket batteri
har jag kvar på hörlurarna?"

"Dina hörlurar har 88% batteri kvar"

Få saker att hända genom att prata. När du är uppkopplad mot din telefon räcker det med att säga "Hej Bixby" för att ringa och byta musik, bland annat.9, 10, 11 Du kan dessutom växla mellan olika Samsungenheter bara genom att säga deras namn, och aktivera ANC och Ambient mode.

* Bilderna är simulerade för illustartivt syfte.

HITTA MED SMARTTHINGS

Lätta att hitta, även när de är borta

Galaxy smartphone showing the SmartThings Find UI onscreen so the user can find their Galaxy Buds Pro.

Att hitta ett par försvunna hörlurar är en barnlek. Öppna SmartThings App och dina hörlurar piper till så att du snabbt hittar dem. Inte online? Senaste uppkopplade läget visas så att du kan ringa in ditt letande.12, 13, 14

TILLSAMMANS MED GALAXY BUDS

Dela ljudet med en kompis

Two men, both wearing Galaxy Buds Pro, listening to the same audio with Buds Together.

Behåll dina hörlurar i och låt en kompis lyssna med. Med Buds Together kan två uppsättningar Galaxy Buds Pro ansluta till samma telefon samtidigt, så att ni båda kan lyssna på samma spellista med samma grymma ljud.15

DESIGN

Episkt ljud med episk design

  • Phantom Violet
  • Phantom Silver
  • Phantom Black

FÄRGER

Designade för örat, en njutning för ögat

Välj på tre trendiga färger16 – tidlös svart, vibrerande lila eller strålande silver för att göra saker roligare och snyggare. Varje hörlur är skinande på utsidan och den matta insidan känns skönt mot ditt öra. Och glöm inte det matchande caset.

'

PASSFORM SOM FUNGERAR

En närbild av ett öra med Galaxy Buds Pro inuti. Den zoomer ut för att visa en kvinna som bär öronsnäckorna och ler brett.

Designade för att synas, inte för att märkas

Designade för att bäras länge och för att sitta på plats när du tränar. Luftventilerna balanserar trycket i örat och ökar cirkulationen. De passar så bra att det kan hända att du glömmer bort att de sitter i.

Med tre olika storlekar

att välja mellan kan du testa dem för att säkerställa att dina Galaxy Buds Pro sitter bekvämt och säkert - och med en bra tätning så att ANC fungerar bäst.

Höger hörlur av Galaxy Buds Pro i Phantom Violet med öronpropp på.

BATTERI

Stanna inte

upp

Stängt Galaxy Buds Pro laddningsfodral i Phantom Violet.

Batteritid

Kraft som håller länge

Starta ANC och Galaxy Buds Pro har 5 timmar laddning, med 13 mer i caset. Det är 18 timmar totalt.17 Stäng av ANC och du får 28 timmar totalt, med 8 timmar utan att behöva ladda.18 å vare sig du har en dag med videokonferenser, långa samtal med vänner eller bara lyssnar på din favoritmusik, har Galaxy Buds Pro kraften som håller dig upp- och inkopplad.

Ladda snabbt

Fem minuter ger dig ytterligare en timmes speltid. Det är som en tupplur för dina hörlurar. 19

Trådlös PowerShare

ger dig en boost när du är på språng - sätt bara Galaxy Buds Pro på baksidan av din Galaxy-smartphone för trådlös laddning. 20

* Bilder är simulerade för illustrativt syfte.

VATTENTÅLIG

Den högsta standarden för
vattentålighet i Galaxy Buds.
IPX7.21

Se hur du får ut det mesta av dina
Galaxy Buds Pro

  • Getting the perfect fit
  • Using touch controls & ANC
  • Locating and charging your earbuds
  1. ANC är aktiverat som standard och touch- och hold-gest för aktiv brusreducering kan konfigureras i Galaxy Wearable-appen.
  2. Växling mellan höga och låga ANC-nivåer kan göras i Galaxy Wearable-appen.
  3. Voice Detect använder en AI-algoritm för att känna igen användarens röst. Det kan reagera på vibrationsinducerade situationer som att borsta tänderna, elektrisk tandborste, hosta och hummandet. Konversationer kanske inte upptäcks när bara en öronsnäcka är på.
  4. När Voice Detect är aktiverat aktiveras det automatiskt när ANC är på eller av, liksom Ambient Mode. För att återgå till föregående läge, tryck på någon av öronsnäckorna.
  5. Pek-och-håll-gesten för omgivande ljud kan konfigureras i Galaxy Wearable-appen.
  6. Endast tillgängligt på mobila enheter som kör Android One UI version 3.1 eller senare. 360 Audio och Dolby Head Tracking™ -stöd kan variera beroende på app och innehåll.
  7. Funktionen för automatisk växling är endast tillgänglig på Galaxy-smartphones och surfplattor med OneUI 3.1 eller senare. Vissa enheter och applikationer stöder kanske inte automatisk växling.
  8. Galaxy-enheter måste vara inloggade på Samsung-kontot för att aktivera automatisk växling.
  9. Bixby tillgänglighet kan variera beroende på land, återförsäljare och enhet.
  10. Galaxy Buds Pro måste anslutas till en Galaxy-enhet med ett datanätverk eller Wi-Fi-anslutning för att Bixby-funktionerna ska fungera fullt ut; Inloggning på Samsung-konto krävs också.
  11. Tillgängligheten för Bixby-funktioner och innehållsleverantörer kan variera beroende på land eller språk; Bixby känner bara igen vissa accenter och dialekter av engelska (UK), engelska (US), franska (Frankrike), tyska (Tyskland), italienska (Italien), koreanska (Sydkorea), mandarin kinesiska (Kina), spanska (Spanien) och Portugisiska (Brasilien).
  12. latsen för den förlorade enheten som hittades med SmartThings Find är den ungefärliga platsen där den förlorade enhetens signal upptäcktes.
  13. SmartThings Find-applikationen är endast tillgänglig på Galaxy-enheter med Android 8 eller senare.
  14. Vissa enheter i Kina, Japan och Verizon-nätverket stöds inte.
  15. Buds tillsammans stöds endast på Galaxy-enheter som kör ett användargränssnitt 2.5 eller senare.
  16. Färger kan varierar beroende på land.
  17. Hörlurar och fodral ger upp till 18 timmars batteritid när fodralet laddas till 100%. Baserat på intern testning. Ljuduppspelningstid testad genom att para ihop en förproduktion Galaxy Buds Pro till en nyligen släppt Galaxy-smartphone med standardinställningar inklusive ANC på. Den faktiska batteritiden och laddningstiden kan variera beroende på användningsförhållanden, antalet laddade gånger och många andra faktorer.
  18. Galaxy Buds Pro och fodral ger upp till 28 timmars batteritid när fodralet laddas till 100%. Baserat på intern testning. Ljuduppspelningstid testad genom att para en förproduktion av Galaxy Buds Pro med en nyligen släppt Galaxy-smartphone med standardinställningar utom ANC och Ambient-läge av. Den faktiska batteritiden och laddningstiden kan variera beroende på användningsförhållanden, antalet laddade gånger och många andra faktorer.
  19. Speltid kan variera beroende på inställningar
  20. Trådlös PowerShare-funktion finns i Galaxy S21-serien, Galaxy Z Fold2, S20-serien, Z Flip, Note10-serien, S10-serien och Fold. Om smarttelefonens batteriström är mindre än 30% kanske Wireless PowerShare inte fungerar.
  21. IPX7 baseras på laboratorietestförhållanden för nedsänkning i upp till 1 meter färskvatten i upp till 30 minuter. Rekommenderas inte för strand- eller poolanvändning. Laddningsfodralet är inte vattentätt. Om öronsnäckorna är skadade är de inte garanterade att de är vattentåliga. Om öronsnäckorna eller dina händer är våta måste de torkas ordentligt innan de hanteras eller läggs i laddningsfodralet. Om det placeras i laddningsfodralet utan torkning kan öronsnäckorna skadas.

Specifikationer

  • Bluetooth-version Bluetooth v5.0
  • Compatible Specification of Smartphone Android 7.0 ↑ , 1.5GB ↑
  • Sensorer Accelerometer,Gyro Sensor,Hall Sensor,Proximity Sensor,Touch Sensor,VPU(Voice Pickup Unit)
  • Earbud Weight 6.3 g

Support

Hitta svar på den fråga du har om produkten

Produktsupport Se alla
Nedladdningar och manualer
  • Bruksanvisning
    NORSK
  • Bruksanvisning
    SVENSK
  • Bruksanvisning
    DANSKA
  • Bruksanvisning
    FINSK
Se alla

{{family.currentModel.displayName}}

{{family.currentModel.modelCode}}

Färg : {{chip.displayName}}
{{model.prices.currentPriceDisplay}}
från {{model.prices.monthlyPrice}} / mån i {{model.prices.months}} månader
eller {{model.prices.currentPriceDisplay}}
Price without VAT: {{model.prices.vatFreePriceFormatted}}

Price with discount: {{model.prices.currentPriceDisplay}}

Price before: {{model.prices.priceDisplay}}

{{model.prices.priceDisplay}} {{model.prices.savePrice}}
  • {{summary.title}}

    {{summary.value}}{{summary.unit}}

  • {{summary.title}}

Jämför modellerna

Jämför med liknande modeller

Senast besökta

* Effektiv ränta (APR) 0%, uppläggnings- eller administrativ avgift 0 kr. Prisexempel: 39 990 kr under 12 mån = 3 333 kr per månad.

* Bild av Galaxy Buds Pro-hörlurar för illustrativa ändamål.