AirPods Pro

Adaptivt ljud. Nu hör jag det.

Två vita AirPods Pro-öronsnäckor som är vända mot varandra. Örontoppar i silikon är fästa på de kompakta öronsnäckorna med svart nät på.
  • Upp till 2× mer aktiv brusreducering.
  • Transparens så att du hör vad som händer runt omkring dig.
  • Helt nytt adaptivt ljud som anpassar brus­kontrollen efter omgivningen.
  • Ännu mer person­anpassat rumsligt ljud.
  • Och upp till 6 timmars batteritid på en enda laddning.
Dansare som rör sig uttrycksfullt.

Ljud

H2. Ger nytt liv åt varje ton.

Apples H2-chip är kraften bakom AirPods Pro och dess avancerade ljudkvalitet. Tillsammans med det special­byggda högtalar­elementet och förstärkaren ger det ett mer levande och detaljrikt ljud än någonsin med ren, klar diskant och djup, fyllig bas.

H2-chippet. H2-chippet.

H2-chippet utför en otrolig mängd uppgifter och använder beräknings­algoritmer för smart brusreducering, först­klassigt tre­dimensionellt ljud och effektiv batteri­användning – allt på samma gång.

Tack vare kraftfulla anpassnings­algoritmer kan chippet bearbeta ljudet snabbare och justera det i samma ögonblick som du hör det. Varje detalj kalibreras efter formen på dina öron så att du omsluts av klart och fylligt ljud.

En inåtvänd mikrofon och algoritmer för röst­förbättring känner igen och lyfter fram din röst, så att den låter naturlig i röst- och videosamtal.

AirPods Pro i röntgenperspektiv med H2-chippets hölje markerat.

Det specialbyggda högtalar­elementet och förstärkaren samverkar med H2-chippet och minskar distorsionen under uppspelning, så att djupare bas och klarare diskant framträder tydligt – oavsett volym.

AirPods Pro i röntgenperspektiv med det specialbyggda högtalarelementet och förstärkaren placerade nära högtalaren i öronsnäckan.
Animering med höger öronsnäcka mitt i en ring av små ljudpartiklar som studsar utåt.

Smart bruskontroll

Världen utanför.
Som du aldrig hört den förut.

AirPods Pro med H2 har nu adaptivt ljud1 som auto­matiskt prioriterar ljud i din omgivning som behöver din upp­märksamhet. Adaptivt ljud kombinerar aktiv brus­reducering och transparens när det behövs för att ge en perfekt balans i den ljudmiljö du befinner dig i.

Upp till

mer aktiv
brusreducering.2

Den aktiva brus­reduceringen minskar oönskat ljud med större precision med hjälp av ett högtalarelement och akustik­algorit­mer. Du får större kontroll över vad du hör och inte hör, så att du kan låta dig uppslukas helt av musik och poddar eller koncentrera dig totalt utan att bli störd.

De brusreducerande mikrofonerna och ventilen på baksidan är optimalt placerade för att snabbt fånga upp störande ljud utifrån och motverka det innan det når ditt öra.

Den utåtvända ventilen och mikrofonen på öronsnäckans baksida.

Fyra par silikontoppar följer med för att passa alla typer av öron. Topparna gör att AirPods Pro sitter stadigt och bekvämt och bildar en akustisk isolering som håller ljudet inne.

Transparens utnyttjar det kraftfulla H2-chippet för att minimera ljudstyrkan hos sirener, borrmaskiner och andra höga ljud så att du kan höra vad som händer runt omkring dig.

Minskar ljud utifrån 48 000 gånger per sekund.

Personanpassad volym1 använder maskin­inlärning för att lära sig vilken volym du brukar föredra i olika miljöer och anpassar ljudet över tid utifrån dina preferenser.

Konversationsfokus1 sänker auto­matiskt volymen på det som du lyssnar på, förstärker rösten hos personen du pratar med och minskar bakgrundsbruset när du använder AirPods Pro och behöver prata med någon i närheten.

Den försänkta ytan för touch-kontrollen på skaftet.

En ny nivå av kontroll.

Med touch-kontrollen kan du styra upp­spelningen från skaftet. Ändra volymen genom att svepa uppåt eller nedåt, tryck för att spela upp och pausa musik eller slå av och mikrofonen och tryck två gånger för att avsluta ett samtal. Du kan också trycka och hålla på skaftet för att växla mellan lyssningslägen.

Personanpassad lyssning

Ljud.
Synkat med dig.

AirPods Pro tar den individuella lyssnings­upplevelsen till en ny nivå. Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning fungerar tillsammans med alla dina enheter och omsluter dig med ett djupare tredimensionellt ljud.3 Och adaptiv EQ tar hänsyn till hur AirPods Pro sitter så att du hör varje frekvens så som den var tänkt att höras.

Bilden visualiserar ljudkanaler som spelar musik från alla håll runt om en dansare.

Personanpassat rumsligt ljud kalibrerar ljudet efter den unika formen på dina öron genom att skanna huvudets geometri med TrueDepth-kameran på iPhone och skapa en personlig profil. Profilen synkas mellan dina enheter så du alltid får fenomenalt ljud oavsett var du lyssnar.3

Dynamisk huvudspårning ger nu tredimensionellt ljud i gruppsamtal via FaceTime, så att det känns som om du och dina vänner sitter i samma rum.

Adaptiv EQ kalibrerar musiken efter dina öron i realtid baserat på hur AirPods Pro sitter. De inåtvända mikrofonerna mäter vad du hör och justerar bas och diskant i låtarna, så att du får konsekvent och detaljrikt ljud varje gång.

Etui och batteritid

Ett etui fullt av krafter.

MagSafe-laddningsetuiet4 har massor av funktioner som gör det extra bekvämt att lyssna när du är ute och rör på dig. Etuiet gör det smidigt att hålla reda på var det är. Batteritiden är också längre, så att du kan lyssna, titta och prata längre mellan laddningarna. Det finns helt enkelt inget etui som klarar lika mycket.

Upp till 6 timmars lyssning med
aktiv brusreducering.5

Upp till 30 timmars sammanlagd lyssning med aktiv brusreducering inklusive laddning med etuiet.6

Ladda MagSafe-laddningsetuiet4 med en usb‑c-kontakt, Apple Watch-laddare eller MagSafe-laddare. Du kan också använda en Qi‑certifierad laddare.

MagSafe-laddningsetuiet sett snett från sidan med högtalare, snoddfäste och usb-c-port. Etuiet svävar ovanför en Apple Watch-laddningsplatta.
AirPods Pro som svävar ut från ett öppet MagSafe-laddningsetui.

U1-chippet gör det möjligt att se etuiets exakta position med precisionsökning i appen Hitta7. Om du skulle tappa bort dina AirPods Pro kan du också använda avståndsvisning i Hitta.8

Ett fulladdat MagSafe-laddningsetui.
Snoddfästet på höger sida av MagSafe-laddningsetuiet.

Etuiet har ett snoddfäste så att du kan sätta fast det på ryggsäcken eller handväskan och alltid ha fantastiskt ljud inom räckhåll.9

Undersidan av MagSafe-laddningsetuiet med tre inbyggda högtalarhål.

Den inbyggda högtalaren i etuiet spelar upp ett ljud så att du enkelt kan hitta det. Andra ljudsignaler talar om när batterinivån är låg eller att parkopplingen är klar.

MagSafe-laddningsetuiet, fulladdat.

Både AirPods Pro och MagSafe-laddningsetuiet4 är IP54-klassade och tål damm, svett och vatten.10

Magiskt enkel installation.

Storartad enkelhet.

Du ställer in dem på ett ögonblick och styr dem med Siri-kommandon. AirPods Pro är lika magiska som resten av AirPods-familjen. Och de praktiska funktionerna gör dem ännu enklare att använda.

AirPods Pro i ett MagSafe-laddningsetui bredvid en iPhone. På hemskärmen på iPhone visas ett popup-fönster med en anslutningsknapp som enkelt ansluter AirPods när man trycker på den.

Magiskt enkel installation Håll AirPods Pro nära din iPhone och tryck på Anslut – så enkelt parkopplar du dem med alla enheter som hör till ditt iCloud-konto.11 Om du har ett etui med gravyr visas samma gravyr digitalt på enhetens skärm, så att hela upplevelsen blir ännu mer personlig.

iPhone-skärm som visar två par AirPods som spelar upp All for Nothing (I'm So in Love) med Lauv. iPhone-skärm som visar två par AirPods som spelar upp All for Nothing (I'm So in Love) med Lauv.

Lyssna tillsammans Dela enkelt en låt eller en tv-serie till två valfria uppsättningar AirPods. Håll bara AirPods nära den iPhone, iPad eller Apple TV du lyssnar på och anslut direkt.12

Siri är alltid på Lyssna på musik, ring ett samtal, ta fram en vägbeskrivning eller kolla schemat genom att använda rösten. Säg bara ”Hej Siri” för att aktivera din favorit­assistent och ha full koll på alla vardagssysslor.13

Smidiga övergångar Automatisk växling mellan iPhone, iPad och Mac är nu betydligt snabbare och stabilare och du kan enkelt flytta över till din Apple Watch. Du kan alltså ta ett samtal på din iPhone medan du spelar musik på din Mac – utan att behöva växla mellan enheterna.11

AirPods och hjälpmedel AirPods Pro mer än bara bra ljud. De innehåller också hjälpmedel för användare med nedsatt hörsel. Funktioner som Konversations­förstärkning fokuserar på röster rakt framför dig. Anpassat ljud för hörlurar förstärker de frekvenser du behöver för att höra tydligt. Och om du behöver fokusera på en gästföreläsare i en fullsatt hörsal finns funk­tionen Hör allt, som fångar upp ljud på avstånd i kombination med din iPhone.

Läs upp notiser Siri kan läsa upp viktiga meddelanden och notiser när de kommer in – och du kan svara på meddelanden genom att bara använda rösten.13

iPhone-skärm som visar en rendering av AirPods Pro i förstärkt verklighet.
Tre MagSafe-laddningsetuier graverade med olika emojis: en katt, en hand som gör en älskar dig-gest och en glad smiley.

Få Apple Music gratis i 6 månader när du köper AirPods.*

Läs mer

Vilka AirPods
passar dig bäst?

AirPods andra generationen

Adaptivt ljud är inte tillgängligt

Aktiv brusreducering och transparens är inte tillgängligt

Konversationsfokus är inte tillgängligt

Rumsligt ljud är inte tillgängligt

Svett- och vattentålighet är inte tillgängligt

Lightning-laddningsetui

Upp till 5 timmars
lyssning på en enda laddningΔΔΔ

AirPods tredje generationen

Adaptivt ljud är inte tillgängligt

Aktiv brusreducering och transparens är inte tillgängligt

Konversationsfokus är inte tillgängligt

Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning◊◊

Tål svett
och vatten◊◊◊

Lightning-laddningsetui eller
MagSafe-laddningsetuiΔΔ

Upp till 6 timmars
lyssning på en enda laddningΔΔΔ

AirPods Pro andra generationen (usb-c)

Adaptivt ljud

Aktiv brusreducering
och transparens

Konversationsfokus

Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning◊◊

Tål damm, svett
och vattenΔ

MagSafe-laddningsetui (usb-c) med högtalare och snoddfästeΔΔ

Upp till 6 timmars
lyssning på en enda laddningΔΔΔ

Adaptivt ljud är inte tillgängligt

Aktiv brusreducering
med transparens

Konversationsfokus är inte tillgängligt

Personanpassat rumsligt ljud med dynamisk huvudspårning◊◊

Svett- och vattentålighet är inte tillgängligt

Smart Case

Upp till 20 timmars
lyssning på en enda laddningΔΔΔ

Jämför alla AirPods-modeller